Opi koodaamaan 60 minuutissa

Sinä haluat oppia ohjelmoimaan eli koodaamaan ja minä haluan opettaa Sinua. Mikä sattuma! ;)

 

Kokosin sinulle ohjelmoinnin perusteet Opi koodaamaan 60 minuutissa -kurssiin. Opit ohjelmoimaan helposti ja nopeasti.

  

Kurssilla käytetään C#-kieltä, jolla voit tehdä mm. pelejä, mobiilisovelluksia sekä nettisovelluksia. Lisäksi opit käyttämään kehitysympäristöä, jossa ohjelmointi pääasiassa tapahtuu + opit alkeet koodarin ajattelutavasta.

 

Kurssi on toteutettu verkkokurssina, joten voit opiskella koodaamista siellä missä haluat ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka kotisohvalla keskellä yötä. Riittää, että sinulla on Windows 7 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä varustettu tietokone ja osaat käyttää hiirtä sekä näppäimistöä. 

 

Sinun ei tarvitse tietää ohjelmoinnista mitään, kurssi lähtee liikkeelle aivan perusasioista.

 

*******

 

Kurssi koostuu moduuleista, joiden sisältönä on videoita, tekstiä sekä harjoituksia. Pääpaino oppimisessa on tekemisellä ennemmin kuin teorian selittämisellä. Toki teoriaakin pitää olla hieman, jotta asioita ymmärtää, mutta

pyrin pitämään sen osuuden mahdollisimman vähänä. Selitän jokaisessa moduulissa opetettavan asian ja sen jälkeen pääset tekemään käytännön harjoituksen aiheesta.

 

Opetusmoduulien lisäksi saat Bonus-moduulin: Koodarin ajattelutapa, jossa johdatan sinut ajattelemaan kuin ammattikoodari.

 

 

 

 

Kurssi ei ole enää saatavilla.