Älä kiusaa käyttäjää

Tulipas tässä päivänä eräänä testattua huvin vuoksi Microsoft-tilin luomista. Olin menossa henkilökohtaiseen Windows Live -sähköpostiini, kun hetken mielijohteesta klikkasin Rekisteröidy nyt -painiketta. Netissä surffaillessani teen aika ajoin tällaisia "testejä" eri palvelujen käyttökokemukseen liittyen. Tavoitteena näillä "testeillä" on kehittää omaa näkemystäni käytettävyydestä ja käyttökokemuksesta sekä tietysti löytää hyviä esimerkkejä mm. blogiin.

Rekisteröitymissivu näytti ensi silmäyksellä ihan siistiltä ja hyvin käyttäjää ohjaavalta. Kenttiin oli jopa laitettu ohjetekstit (kuva). Tosin eri kenttien pakollisuudesta ei ollut mitään merkkejä. No, ei muuta kuin täyttämään tietoja: nimi, käyttäjätunnus ja salasana, nehän nyt on pakko täyttää. Postinumero, syntymäaika ja sukupuoli... jätänpä täyttämättä, kun mikään ei kerro niiden olevan pakollisia.


Tiedot täytetty

Lomakkeen lopussa oli Captcha. Sen tulkittuani tuli aika painaa Luo tili -nappia. Rekisteröityminen ei onnistu vaan sivu herjaa puuttuvista tiedoista. Postinumero, syntymäpäivä ja sukupuoli ovat pakollisia tietoja. Lisäksi pitäisi valita tilin suojaamistapa. Miksi näiden pakollisuudesta ei kerrota missään ennen kuin käyttäjä painaa Luo tili -nappia?

Microsoft-tilin luominen vaatii yli 10 tiedon täydentämisen ja sivu on sen verran pitkä, että käyttäjä joutuu vierittämään sivua pystyäkseen täyttämään kaikki tiedot ja painamaan Luo tili -nappia. Jos käyttäjä on jättänyt jotain tietoja täyttämättä, saa hän tietää näiden tietojen pakollisuudesta vasta sivun lopussa nappia painettuaan. Tätä voi kutsua käyttäjän kiusaamiseksi. Toistan kysymyksen: miksi kenttien pakollisuudesta ei ole kerrottu missään? Esimerkiksi yleisesti tunnettu pakollisista kentistä kertova tähti (*) pakollisten kenttien perään ei olisi iso homma tehdä. Jostain syystä Microsoft ei ole näin halunnut tehdä. Ei tosin ole ensimmäinen kerta, kun Microsoftilta on tullut heikolla käyttökokemuksella varustettua tavaraa ulos.


Kuinka parantaa käyttökokemusta?

Kuvatussa tapauksessa kenttien otsikoiden perään voisi lisätä tähdet (*) kertomaan kenttien pakollisuudesta. Lisäksi pakollisuusvalidaattorit voisi asettaa aktivoitumaan kentästä poistuttaessa. Jos käytän kursoria esimerkisi postinumerokentässä, mutta poistun kentästä täyttämättä siihen mitään, ei pakollisten tietojen puuttumisesta tule ilmoitusta. Näiden parannusten seurauksena käyttäjä tietäisi kyseisen kentän kohdalla ollessaan, onko kenttään pakko syöttää tietoja.

Älä sinä kiusaa käyttäjää vaan tee käyttöliittymästä sellainen, että sitä on helppo käyttää oikein ja vaikea käyttää väärin. Käyttäjän kokema käyttökokemus on tärkeä osa asiakastyytyväisyyttä. Ja asiakastyytyväisyys määrittää pitkässä juoksussa ohjelmiston, sovelluksen tai pelin menestyksen.

Käyttökokemusterveisin


Jarkko

Parempi koodari™ -valmentaja

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Kandra Holliman (Thursday, 02 February 2017 23:27)


    Hi, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

  • #2

    Isela Chaudhry (Friday, 03 February 2017 04:55)


    I am not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.